Acasa Sponsorizeaza

Sponsorizeaza

Sponsorizeaza Asociatia Nationala Cultural-Artistica “TOTAL DANCE CENTER”

Ne poti ajuta sa ne indeplinim proiectele si planurile de viitor devenind sponsorul nostru. Daca compania ta are profit si plateste impozit, ne poti sponsoriza, iar suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului. Poti, astfel, decide cum sa fie folositi o parte din banii pe care altminteri i-ai plati la sfarsit de an catre Stat.

Sumele donate de companii se scad direct din impozitul pe profit, daca sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

 • nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat;
 • sunt în limita a 0,3% din cifra de afaceri.

Cheltuielile cu sponsorizarile care depasesc acest barem pot fi înregistrate contabil sub forma de cheltuieli nedeductibile.

Facilitatile cu privire la sponsorizari sunt reglementate prin Art. 21, aliniatul 4, litera p, Codul fiscal.

Asadar, poti face o sponsorizare fara sa te coste nimic!

CUM PROCEDEZI?

Totul se întampla în doi pasi simpli:

PASUL 1:

 • Te invitam sa ne cunoastem si sa discutam in detaliu despre proiectele noastre. Iti propunem sa facem împreuna si o vizita la sediul nostru principal, sa-ti prezentam oamenii, trupele noastre de performanta si intreaga noastra activitate, pentru a putea vedea ce am reusit sa facem pana acum/rezultatele noastre pana in prezent. Persoana de contact: Corina Tiron – 0735 518 551.

PASUL 2:

 • pana la sfarsitul anului, compania plateste suma prevazuta in contract printr-o plata obisnuita care va fi înregistrata contabil, la fel ca orice alta cheltuiala. In momentul platii impozitului catre Stat, aceasta suma va fi scazuta din totalul de plata.
 • Conturi:
  Unicredit Tiriac Bank
  RON:  RO19 BACX 0000 0009 1864 4004
  Sucursala Constanta

Iti multumim din suflet !

LEGISLATIE

Art. 21, aliniatul 4, litera p, Codul fiscal:

p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente in limita minima precizata mai jos:

  1. 3 la mie din cifra de afaceri;
  2. 20% din impozitul pe profit datorat.